Skiferie, det perfekte tilbehør

Skiferie, eller skal du bare ud i det danske vindervejr, så findes der en masse sjove artikler der kan gøre vinteren til et endnu sjovere sted at være. Her får du 3 fede bud på hvordan du holder dit ansigt varmt, og samtidigt sørger for at dem du møder nok skal få et smil på læberne.

Beardski

beardski

Beardski er din mulighed for at drage afsted til de alpine pister med et stort fuldskæg. Hvad er bedre end ski og skæg? Det skulle da lige være fuldskæg. Skægget af lavet af vandtæt fleece.

Airhole ansigtsmaske

airhole-ansigtsmaske

En Airhole ansigtsmaske der kan beskytte dit ansigt og hals mod regn, sol, vind og sne, og samtidigt hjælpe dig til at trække vejret uden problemer. Så er det ren bonus at du ser sej ud samtidigt. Produceret af den førende producent af ansigtsmasker til snowboardere.

Beardo Beanie – Hue og skæg i et

Beardo-beanie

Hvad kan være bedre end at have både et varmt hoved, og et varmt ansigt? Det er da at de 2 ting kombineres til en smart Beardo Beanie. Så kan du tage hue og skæg på, og være sikker på at du kan sprede godt humør hvor end du kommer. Som det kan ses på billedet, så hjælper det ca. 50% af verdens befolkning som pga. sit tilhørsforhold til det kvindelige køn, ikke får skæg på hagen. Af andre fordele kan nævnes, at skægget ikke klør som rigtig skæg gør, da dette er lavet af 100% akrylgarn, og at det ikke skal trimmes.

Beardo Beanie finder du her

Airhole Ansigtsmaske finder du her

Beardski finder du her