Metervarer stoffer og snitmønstre

Lille farvet chiffon stof med blomstermønster

Metervarer stoffer

Skal du give en gave hvor man virkelig kan se du har gjort en indsats, og at du har gjort dig umage med at vælge gaven. Så overvej at købe et snitmønstre og nogle metervarer stoffer. Det kan f.eks. være nogle af de stoffer der er vist her, ellers gå følg linket og find Danmarks bedste metervarer på StofGiganten.dk. Der finder høj kvalitets metervarer til de bedste priser. Udvalget omfatter blandt andet følgende typer stoffer i Bomuld, Broderi Anglaise, Buksestof, Chiffon, Denim, Cowboystoffer, Fløjl, Imiteret Skind, Julestoffer, Polyester, Rib, Strækstoffer, Jersey, Tyl, Velour og et bredt udvalg af Økologiske Metervarer.

Økologisk Jersey stof med robotter
Økologisk Jersey stof med robotter, perfekt til at sy tøj til børnene.

Økologiske metervarer fra Stofgiganten.dk

Af økologiske metervarer fra stofgiganten.dk kunne du f.eks. vælge ovenstående børnestof med robotter, som passer fint til en række snitmønstre fra enten Onion eller fra Minikrea. Stofgiganten har Danmarks billigste priser på begge typer mønstre.

Onion snitmønstre
Onion snitmønstre – stort udvalg af forskellige snit mønstre til børn & Voksne

Strygemærker, sjove knapper og pyntebånd

Der er stor mulighed for at pifte kreationerne yderligere op ved at bruge strygemærker eller sjove knapper. Nedenfor ser du pyntebånd fra Amy Butler, som er et høj kvalitets pyntebånd. Det sætter virkelig prikken over i’et.

Pyntebaand

Udover alle de nævnte produkter, så finder du selvfølgelig også en bred portefølje af produkter der relaterer sig til syning.