Fitbit Flex – Mål skridt, kalorier, distance og søvn

Fitbit Flex er en personlig træner du kan have på dig hele dagen, den samler informationer om hvor mange skridt du tager i løbet af en dag, hvor langt du har gået, og ikke mindst hvor mange kalorier det har forbrændt. Det er en moderne udgave af en personlig træner, der i stedet for at råbe af dig, holder dig til ilden ved hele dagen, hele ugen og hele året kan holde øje med hvor meget du motionerer.

Fitbit flex2
Det smarte er at den automatisk synkroniserer denne data ind på din konto hos fitbit.com, eller via den gratis Fitbit app der findes til den smartphone. Her bliver data’en forvandlet til en mere brugbar statistik, som kan hjælpe dig med at holde dig til ilden.

Armbåndet har 5 små LED lamper på siden, der symboliserer 20% af dagens mål. Du laver selv målet, og kan løbende holde øje med om du nærmer dig dagens mål. Skal du tage trappen i stedet for elevatoren, eller måske gå hen og handle i stedet for at tage bilen.

Fitbit Flex er beregnet til at kunne anvendes døgnet rundt. Den er vandtæt så du kan svømme eller bade med den. Du kan bruge den som vækkeur, hvor den vibrerer på dit håndled, hvilket er ganske smart da du slipper for at vække en eventuel senge partner.

Køb den her