Ferm Living – Fede produkter til det modebevidste hjem

Ferm Living - Star CushionFerm Living - Geometry cupFerm Living - Candleholder

Find flere lækre tilbud her:

Ferm Living er fede interiør produkter, som pynter i ethvert modebevidst hjem. Ferm Living er en dansk virksomhed, som designer lækre interiørprodukter med et grafisk touch.

Ferm Living blev startet i 2005 og er oprindeligt grundlagt i Århus af Trine Andersen. Mange af Ferm Livings designs er baseret på Trine Andersens eget liv, hvor hun finder idéerne udfra ting, hun selv mangler til sit hjem.

Hvilke produkter finder man hos Ferm Living?

Mangler man ting at pynte sit hjem med, er man hjulpet godt på vej, hvis man finder frem til Ferm Livings produkter. De designer ting til hele hjemmet, såsom flotte tekstiler og brugskunst med et unikt grafisk look. Produkterne er både til børn og voksne og omhandler bl.a. sengetøj, køkkenredskaber, wallstickers, tæpper, lysestager. Kort sagt kan man finde designs til alle huset rum uanset beboerens alder.

Hvilke materialer benytter Ferm Living?

Ferm Living produkter er altid lavet af højeste kvalitet, uanset om du vælger tekstilerne eller brugskunsten. Produkterne bliver fremstillet af mange forskellige materialer, som f.eks. uld, træ, økologisk bomuld, genbrugspapir, porcelæn og metal.

Hvordan genkender du produkter fra Ferm Living?

Er du på udkig efter de fede designs fra Ferm Living er der forskellige signaturer, du kan holde øje med. Motiver at et hus er f.eks. ofte repræsenteret på produkterne. Tanken bag dette er, at produkterne er designede til folks hjem og et simpelt omrids at et hus, symbolisere følelsen af hjem helt perfekt.

Motiver af fugle er også repræsenteret på mange af produkterne. Baggrunden for dette valg stammer helt tilbage fra firmaets begyndelse, hvor Trine Andersen fik en vision om en fugl siddende på en gren, på vej til at flyve. Det var den samme følelse, hun havde med opstart af firmaet, og fuglen ses derfor stadig på mange af produkterne.

Hvor finder man produkterne fra Ferm Living?

Har man lyst til at pynte sit hjem med Ferm Livins designs, kan man købe dem i det fleste velsorterede brugskunstbutikker. De sælges også gennem mange netbutikker, hvor man måske bedre kan danne sig et overblik over udvalget af produkter.


Gå til tilbudet her: