DVD film eller serier – En god gave

Langt de fleste sætter god pris på en god film eller serie. Det er heller ikke alle serier og film der har fundet vej til Netflix. Derfor er der trods flere års formaninger om det modsatte, stadig et marked for salg af DVD’er.

Det kan altid være svært at købe film til andre, for hvad er godt og hvad vil de kunne lide. Du ved jo allerede om det er en gave til en kvinde eller mand. Du har måske også hørt hvilke film de har set i biografen eller hvilke bøger de læser. Det kan give dig et ganske godt indtryk af hvilke genrer der kan være gode.

Film og serier til mænd

Leder du efter en gave til en mand, så går du som oftest ikke galt med at vælge action, thriller eller krimi.

Du kunne vælge en film baseret på Jusi Adler Olsens bøger. f.eks. Fasandræberne.

fasandraeberne

Ellers er det altid en god hjælp at vælge listen over solgte dvd’er og sortere efter mest populære. På den måde kan du se hvad andre er ude efter og se om ikke der er noget der frister. Oversigten kan du finde her.

Film og serier til kvinder

Er du ude efter en film til en kvinde, så er romantiske film næsten altid et hit.  Hvad med All Inclusive af Hella Joof.

All Incluse film - Hella Joff

Skal du give en film til et par, så går du sjældent galt med at vælge en komedie.

Men i stedet for at give en film, så kan du også vælge at give en sæson af en serie. For har du fulgt med, men alligevel gået glip af et par afsnit, så kan det være en god måde at få set en glimrende serie igen uden reklamer og uden at skulle vente en uge på næste afsnit.

Som med film kan du passende vælge oversigten og sortere efter mest populære serier. Visse amerikanske og engelske serier kan findes på forskellige streaming tjenester. Så for at du ikke køber et dvd sæt med en serie han/hun kan streame via NetFlix, HBO Nordic eller lign, så kræver det du sætter dig lidt ind i det. Alternativt kan du vælge nogle af de mange gode danske serier. Det kan være Badehotellet, Sommer, Arvingerne eller måske en klassiker med Huset på Christianshavn.

Fordelen ved at give en sæson eller en komplet serie er at der er til rigtig mange timers underholdning. Hvor en film måske varer 2 timer, så er der måske 12 afsnit af 45 minutter i en sæson af en serie.

Film til mindre børn

klokkeblomst-og-legenden-om-oenskedyret_299063

Der kommer en masse film til børn, og hvis det hele ikke skal være animeret eller tegnet, så er Min Søsters Børn rigtig populære. Skal det være animeret, så kan det være Pixars Inderst Inde eller Flyvemaskiner. Frost filmen er også ganske hyggelig for både drenge og piger. Skal der være lidt mere spænding for de små, så kan i vælge en film med klokkeblomst, som Klokkeblomst og legenden om ønskedyret. Disney har et kæmpe bagkatalog med både animerede og tegnefilm.

Film til større børn

nat-paa-museet-3-gravkammerets-hemmelighed

Til de lidt større børn er der også rigeligt at vælge mellem. Der er også mange film som dækker hele familien. Et par gode bud er En nat på museet. Twilight Saga, Hobitten, eller måske en god omgang James Bond.