Blodtryksmåler – Blodtryksmåling med et enkelt tryk

Blodtryksmåler, du kender den fra lægen, nu har du muligheden for at købe en moderne version. Den integrerer selvfølgelig med dit smartphone, så du kan holde dig opdateret med hvordan dit blodtryk udvikler sig over tid. Det er en glimrende gave idé til dem der interesserer sig for sit eget velvære, eller til dem der har et skrantende helbred.

Blodtrykket er det tryk der er i blodårene, som opstår når hjertet slår, og derved presser blodet rundt i blodårene i kroppen. Lider man af åreforkalkning, så bliver blodåren mindre, og derved opstår der et højere tryk for at få presset den nødvendige mængde blod igennem kroppen. Man kan også have forhøjet blodtryk hvis man lider af stress, eller der er andre områder af ens liv der ikke kører som man gerne vil have det til. Ved forhøjet blodtryk øges risikoen for slagtilfælde, og en række andre sygdomme. For at konstatere ens blodtryk, så benytter man en blodtryksmåler.

25% af den danske befolkning lider af for højt blodtryk, er du eller en du kender en af dem?

Er du i tvivl kan du selvfølgelig gå til lægen og få checket dit blodtryk, men for mange er det ikke en farbar vej, da det kræver man tager fri fra arbejde, og det kan være at holdning er at man ikke er syg, og derfor selvfølgelig ikke skal tage til lægen. Det kan også ligge i baghovedet, at hvis lægen nu ser der er forhøjet blodtryk, så vil det ikke være rart at sidde i stolen overfor. Det kan du nu slippe for med Withings blodtryksmåler, så kan du klare det fra din lænestol på ganske kort tid. Du trækker blot apparatet op på overarmen, tilslutter det til din iPhone, iPad eller iPod, og trykker på knappen. Få sekunder senere har du målt dit blodtryk, og resultaterne er blevet gemt. En god måde at få et overblik over ens aktuelle sundhed.

Køb den her